Blog

De patiënt van de maand

055 30 41 36

Sushi
  • October 8th, 2019

Patiënt van de maand oktober: Sushi


Sushi is een zeer avontuurlijke kater van bijna 7 jaar. Op één van zijn uitstappen heeft hij helaas kennis gemaakt met een auto of fietser of heeft hij zich serieus misrekend op één van zijn sprongen...

Toulouse
  • September 16th, 2019

Patiënt van de maand september: Toulouse


Toulouse is een lieve vijfjarige kattin die een slechte start gekend heeft in haar leven.

Pluisje
  • August 12th, 2019

Patiënt van de maand augustus: Pluisje


Pluisje is een prachtig nederlands hangoordwergkonijntje. Tien dagen geleden werd ze gesteriliseerd en vandaag kwam ze op controle. Pluisje doet het prima en is alweer helemaal in topvorm!

Felke
  • July 29th, 2019

Patiënt van de maand juli: Felke


Felke is een lieve zachtaardige kattin van 3j oud. Ze is een echte avonturier en gaat al eens graag op stap.

Billie
  • June 29th, 2019

Patiënt van de maand juni: Billie


Billie is een super enthousiaste, lieve Cavalier King Charles Spaniël puppy van 19 weken. Zijn baasjes hadden opgemerkt dat hij veel rustiger was dan normaal en een mindere eetlust had, waarbij hij ook de brokjes uit zijn mond liet vallen. Een paar dagen daarvoor hadden ze een zwelling opgemerkt aan één van zijn kaken en hadden ze wespen in de tuin gezien. Voor de zekerheid maakten zijn baasjes een afspraak op de praktijk om Billie grondig te laten nakijken.

Sky
  • June 1st, 2019

Patiënt van de maand mei: Sky


Sky is een vrolijke Franse Bulldog van 3 jaar oud. Baasje Nancy nam hem over van zijn vorige eigenaar en omringt hem sindsdien met de beste zorgen en alle liefde van de wereld.

Juna
  • April 1st, 2019

Patiënt van de maand april: Juna


Juna is een zeer actieve Border Collie van 9 jaar die op dé hoogdag voor de wielerkoers, de ronde van Vlaanderen, ineens een enorme jank geeft en daarna op 3 poten komt gelopen bij haar baasjes.

Joey
  • March 1st, 2019

Patiënt van de maand maart: Joey


Joey is een super-enthousiaste Foxterriër puppy van 12 weken. Meteen bij thuiskomst bij zijn nieuwe baasjes had Joey een aanvaring met 1 van de andere gezinsleden… dé kat. Helaas voor Joey was zijn dispuut met de kat niet zonder gevolgen...

Maurice
  • December 1st, 2018

Patiënt van de maand: Maurice


Maurice is een prachtige lieve Perzische kitten. Sinds het moment dat hij bij zijn baasje was toegekomen had hij altijd al een beetje geniesd maar de laatste tijd was dat sterk toegenomen en had hij ook last van een snotneus.

CONTACT

WACHTDIENST

Tijdens het weekend
  • 0473 54 50 00

OP AFSPRAAK

Ma t.e.m. Do: 09u00 - 19u00
Vrij: 09u00 - 17u00
Za: 10u00 - 12u00
Doorlopend open voor het afhalen van voeding en medicatie